За нас

Фирма СНОУМОД Д Ф ООД е дружество с ограничена отговорност, регистрирано през 2006 г. и е наследник на фирмите ЕТ СНОУМОД (основана през 1989 г.), и СНОУМОД ООД (създадена през 2001 г.). От 1992 г. фирмата се специализира в продажба и сервиз на принтери, копирни и мултифункционални машини, скенери, факс апарати, мултимедийни продукти, подвързващи и ламиниращи машини, маркови компютърни системи, резервни части и консумативи за тях.

В края на 2001 г. СНОУМОД става официален дилър и сервиз на търговската марка NASHUATEC за България. NASHUATEC e част от международния тим за продажби и сервиз на японския концерн RICOH Group – един от световните лидери в доставката на модерни технологии в съвременния офис, с повече от 14 милиарда долара активи и 60 000 служители из целия свят. От началото на 2006г. фирма СНОУМОД е официален дилър и сервиз на търговските марки RICOH и INFOTEC.

RICOH/ NASHUATEC/ INFOTEC предлагат следните типове машини:

 • Чернобели лазерни принтери, формат А4 и А3, над 20 страници в минута.
 • Цветни лазерни принтери, формат А4 и А3.
 • Нисък клас чернобели цифрови копири и мултифункционални устройства,формат А4 – подходящи за дома и малкия офис.
 • Среден клас чернобели копири и МФУ  – за натоварване между 2 и 25 хиляди копия месечно, формат А4 и А3 – за копирни бюра и средно големи офиси и организации.
 • Висок клас чернобели копири и МФУ – за работа в големи копирни центрове и организации, и натоварване над 25 000 копия на месец.
 • Цветни копирни машини и мултифункционални устройства – формат A4 и А3 – за пълноцветен печат във Вашия офис.
 • Лазерни факс апарати – за натоварване над 500 страници на месец.
 • Дигитални дубликатори (циклостили) – за високоскоростен печат върху всякакъв вид хартия при големи тиражи.
 • Широкоформатни машини, формат до А0 – копири, плотери и МФУ – за работа в проектантски, архитектурни и инженерингови бюра.

RICOH са лидери в представянето на последните и най-напреднали технологии в дигиталните мултифункционални системи. Техните марки предлагат цифрови решения с достатъчен брой опции, които позволяват машините да се надграждат в зависимост от нуждите на самата организация. Това дава възможност за предоставяне на индивидуални решения за всеки клиент. Всяко решение отговаря изцяло на нуждите за обработка на хартиените документи, включително тяхната дигитализация (съхранение на компютър) и последваща обработка, съхранение и печат.

СНОУМОД предлага също продажба и поддръжка на периферните устройства на SAMSUNG, HEWLETT-PACKARD, CANON, XEROX, EPSON, FUJITSU, LEXMARK – лазерни принтери, мултифункционални устройства, скенери, факсове, монитори и т.н. Фирмата осигурява сервиз и консумативи за всички марки и модели машини. СНОУМОД поддържа на склад повече от 2000 позиции консумативи и резервни части за най-популярните модели устройства. Зарежда и рециклира касети за тях.

СНОУМОД е в състояние да комплектова офис оборудване, съобразено с Вашите индивидуални изисквания и желания. Фирмата предлага комплексни решения, продажби на лизинг, под наем, на база “цена на копие”, заменя съществуващата Ви техника с нова при сериозна отстъпка от цената и предлага всякаква друга форма на сътрудничество.

 

            

Търсене на продукт

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Prev Next

XEROX B205+

25-05-2020 Промоции

XeroxB205 2

MФУ - копир, принтер, скенер - формат А4. Повече информация

RICOH IM 2702

15-05-2020 Промоции

 

Мултифункционална машина - копир, принтер и скенер - формат А3. Повече информация

RICOH IM C2000

01-05-2020 Промоции

Цветна мултифункционална машина - копир, принтер и скенер - формат А3. Повече информация

RICOH SP 330SFN+

01-05-2020 Промоции

 

МФУ - копир, принтер, скенер и факс - формат А4. Повече информация

RICOH SP C261DNw

20-02-2017 Промоции

Цветен лазерен принтер - формат А4. Повече информация